Eşini Öldürdü Fakat Neden öldürdüğünü Unuttu!

Bursa Yıldırım Esenevler Mahallesi'nde Eşi Seher Kındaç ile yaşadığı geçimsizlik sonucu tartışan Turgay Kındaç, tartışmanın büyümesi üzerine eşini öldürdü.

Kıskançlık Nedeniyle Eşini Öldüren Şahıs, İfadelerde Bulundu!

Bursa'da boşanma aşamasındaki eşini öldürmekle suçlanan Turgay Kındaç, adliyedeki ifadesinde kıskançlık yüzünden cinayeti işlediğini söyledi. Ancak neyle boğduğunu hatırlamadığını belirtti. Olay, Yıldırım ilçesi Esenevler Mahallesi'nde gerçekleşti.

Eşi Seher Kındaç ile yaşadığı geçimsizlik sonucu tartışan Turgay Kındaç, tartışmanın büyümesi üzerine eşini öldürdü. Ardından kayıplara karışan şüpheli, eşinin kız kardeşine olayı bildiren bir mesaj gönderdi. Cinayetin ortaya çıkmasıyla birlikte polis ekipleri harekete geçti ve şüpheli Turgay Kındaç'ı yakalamak için çalışma başlattı. Şüpheli, bir gün sonra Şehir Meydanı'nda gözaltına alındı.

Emniyette suçunu itiraf eden Turgay Kındaç, eşini kıskançlık nedeniyle öldürdüğünü belirtti. Eşiyle iş yerinde bir başka kişiyle fotoğraf çektirdiği için kıskandığını ifade eden şüpheli, eşini başına merdane ile vurup boğarak öldürdüğünü söyledi. Ancak boğma yöntemini hatırlamadığını iddia etti.

Turgay Kındaç, gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.