İzmir'de 7 bıçak darbesiyle Korkunç Cinayet

Suzan E.'yi yüz ve kolundan 7 bıçak darbesiyle ağır bir şekilde yaraladı. Ardından, Suzan E.'nin kızı Behiye E.'yi boğazından ve göğsünden yaralayarak kaçtı.

Ev sakinlerinin korkunç bir cinayetle karşı karşıya kaldığı İzmir'in Karabağlar ilçesinde, Suriye uyruklu Levend M. (30) adlı saldırgan, demir kapı camını kırarak girdiği evde, Suzan E.'yi (34) bıçakla ağır yaralayarak, kızı Behiye E.'yi (12) ise öldürdü. Olay, Yüzbaşı Şerafettin Mahallesi 3973/1 Sokak'ta meydana geldi ve komşuların korkunç olayı bildirmesi üzerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Suriye uyruklu saldırgan Levend M., demir kapısının camını kırarak içeri girdiği müstakil evde, Suzan E.'yi yüz ve kolundan 7 bıçak darbesiyle ağır bir şekilde yaraladı. Ardından, Suzan E.'nin kızı Behiye E.'yi boğazından ve göğsünden aynı bıçakla yaralayarak olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan anne ve kız, olay yerine gelen ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ne yazık ki, tıbbi müdahalelere rağmen küçük Behiye E. kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Annesi Suzan E.'nin tedavisi ise devam ediyor.

Polis ekipleri, olayın ardından kaçan şüpheli Levend M.'nin yakalanması için geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Yaşanan vahşet dolu cinayetin şokunu yaşayan mahalle sakinleri, olayın ayrıntılarını öğrenmeye çalışırken, güvenlik güçleri şüphelinin izini sürmek amacıyla yoğun bir çaba harcıyor.