Kocaeli D100 Karayolu'nda Meydana Gelen Trafik Kazasında 1 Kişi Yaşamını Yitirdi, 3 Kişi Yaralandı

Kocaeli D100 Karayolu'nda Meydana Gelen Trafik Kazasında 1 Kişi Yaşamını Yitirdi, 3 Kişi Yaralandı. Cengiz Baran Öldü! Hayatını Kaybetti.

Kocaeli D100 Karayolu'nda Meydana Gelen Trafik Kazasında 1 Kişi Yaşamını Yitirdi, 3 Kişi Yaralandı. Cengiz Baran Hayatını Kaybetti.

Günümüzde Kocaeli D100 Karayolu'nda meydana gelen trajik bir trafik kazası, acı bir bilançoyla sonuçlandı. Arızalanan çekiciye çarpmamak için orta şeride geçen tır, arkadan seyir halinde olan bir otomobili çarptı. Otomobil, ardından bariyerlere çarparak tam 250 metre sürüklendi.

Kazada, otomobilde bulunan Cengiz Baran hayatını kaybederken, Filiz D., Emre A. ve şoför Ömer Y. yaralandı. Sağlık ekipleri tarafından olay yerine hızla ulaşılırken, yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Trafik kazası sebebiyle araç hurdaya dönerken, tırın olay yerinden kaçtığı öğrenildi. Polis, olayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlatırken, güvenlik kurallarına uymanın önemine bir kez daha dikkat çekildi. Trafikte dikkatli ve kurallara riayet ederek, herkesin güvenliğini sağlamak hepimizin sorumluluğundadır.