Kocaeli'nin Darıca İlçesinde Galeriye Silahlı Saldırı, 1 Çocuk Yaralandı

Kocaeli'nin Darıca İlçesinde Galeriye Silahlı Saldırı, 1 Çocuk Yaralandı. Abdi İpekçi Mahallesi 1535 Sokak'ta bulunan bir galeride meydana geldi. Galeri, henüz belirlenemeyen bir kişi veya kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Kocaeli'nin Darıca İlçesinde Galeriye Silahlı Saldırı: 1 Çocuk Yaralandı

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde bulunan bir galeri, henüz kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kurşunlanarak saldırıya uğradı. Olayda galeride bulunan bir çocuk bacağından yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Olayın Detayları:

Olay, Abdi İpekçi Mahallesi 1535 Sokak'ta bulunan bir galeride meydana geldi. Galeri, henüz belirlenemeyen bir kişi veya kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sırasında galeride bulunan bir çocuk, bacağından yaralandı. Sağlık ekipleri olay yerine hızla ulaşarak yaralı çocuğu hastaneye sevk etti. Polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişilerin yakalanması için soruşturma başlattı. Yaşanan bu olayın ardından güvenlik güçleri, saldırıyı gerçekleştirenlerin izini sürerek olayın aydınlatılması için çalışmalarını sürdürüyor.