TEM Otoyolu Kocaeli Geçişinde Korkunç Kaza: Otomobilin Tavanı Koptu!

TEM Otoyolu Kocaeli Geçişinde Korkunç Kaza: Otomobilin Tavanı Çarpmayla Koptu! Honda, Volvo ve Iveco Komyonetin karıştığı kazada otomobilin tavanı koptu Kaza, Kartepe Sarımeşe Sapağı mevkiinde meydana geldi.

TEM Otoyolu Kocaeli Geçişinde Korkunç Kaza: Otomobilin Tavanı Çarpmayla Koptu!

31 Ocak 2024 - TEM Otoyolu Kocaeli geçişinde bugün meydana gelen trafik kazasında, arıza sebebiyle emniyet şeridinde duran bir tıra arkadan çarpan otomobilin tavanı çarpmanın şiddetiyle koparak 3 kişinin yaralanmasına neden oldu.

Kaza, Kartepe Sarımeşe Sapağı mevkiinde, dinlenme tesisinden otoyola çıkan R.D. idaresindeki 06 CGS 487 plakalı Honda marka otomobilin, arıza sebebiyle emniyet şeridinde duran M.S. idaresindeki 92 AC 458 Azerbaycan plakalı Volvo marka tıra arkadan çarpmasıyla gerçekleşti. Ardından savrulan otomobil, R.B. kontrolündeki 34 GGB 966 plakalı İveco marka kamyona çarptı. Kazanın etkisiyle otomobilin tavanı koptu ve içinde bulunan A.I., A.D., ve F.I. isimli yolcular yaralandı.

Olay yerine sağlık ve polis ekiplerinin sevk edildiği ihbar üzerine, sağlık ekiplerince ilk müdahale yapılan yaralılar ambulanslarla hastanelere sevk edildi.

Kazanın ardından oluşan araç yoğunluğu, polis ekiplerince sol şeritten kontrollü geçişlerin sağlanmasıyla normale döndü. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bu korkunç kaza, trafik güvenliği ve araç sürüş alışkanlıkları konusunda dikkat çekici bir örnek teşkil ediyor. Sürücülerin dikkatli ve güvenli sürüş kurallarına uymaları, benzer kazaların önüne geçmede önemli bir faktördür.