Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez, "Deha" Dizisinde! Çok Yakında Başlıyor!

Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez, "Deha" Dizisinde! Çok Yakında başlıyor. Konusu nedir? Oyuncuları kimler? Nerede Çekiliyor? Ne zaman Başlayacak

Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez, "Deha" Dizisinde! Çok Yakında başlıyor. Konusu nedir? Oyuncuları kimler? Nerede Çekiliyor? Ne zaman Başlayacak Soruları şimdiden sorulmaya başlandı!

Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez, Yeni Dizi "Deha" Dizisinde Buluşuyor!

Aras Bulut İynemli'nin başrolünde yer alacağı "Deha" adlı yeni dizisi, matematik dehası Devran'ın hayatını konu alacak. Heyecanla beklenen diziye, usta oyuncu Taner Ölmez'in katılacağı iddia ediliyor.

Uluslararası alanda tanınan başarılı yönetmen Umut Aral tarafından yönetilen ve Ay Yapım tarafından üretilen "Deha" dizisi, Aras Bulut İynemli'nin matematik alanındaki üstün yeteneklere sahip genç bir karakter olan Devran'ı canlandıracağı bir hikayeye sahip.

Diziye damgasını vuracak sürpriz bir isim ise Taner Ölmez. Ölmez'in, "Cesur" adlı bir karakteri canlandırması için teklif aldığı ve bu karakterin, Devran'ın babası İskender'in ikinci eşi Aysel'in oğlu olarak dizide yer alacağı konuşuluyor.

Dizinin senaryosunu Damla Serim kaleme alırken, kadroda yer alacak diğer isimler arasında Gürkan Uygun ve Devrim Özkan da bulunuyor. Taner Ölmez'in teklifi kabul edip etmeyeceği ise henüz netlik kazanmış değil.

"Deha" dizisi, matematiğe olan yeteneğiyle öne çıkan bir karakterin sıra dışı hayatını izleyicilere aktaracak ve Aras Bulut İynemli ile Taner Ölmez'in bir araya gelmesiyle dikkat çekecek.

Yamaç Koçovalı ve Mucize Doktor' UN Buluşması olarak adlandırılıyor.

Deha Dizisi Oyuncuları Daha netleşmemiştir. Belli olduğunda ilk Haberbey olarak sizlere bildireceğiz.. Takipte kalın…