29 Ekim Kutlamalarında Oraya gidemeyeceksiniz...! ; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları İçin Daha Önce Trafiğe Kapatılacağı Açıklanan yer, Alınan Yeni Kararla Açık Kalacak

29 Ekim Kutlamalarında Oraya gidemeyeceksiniz...! ; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları İçin Daha Önce Trafiğe Kapatılacağı Açıklanan yer, Alınan Yeni Kararla Açık Kalacak. Valilik Karar değiştirdi, Yeni Kararlar gelecek mi? Ayrıntılar Haberimizde...

29 Ekim Kutlamalarında Oraya gidemeyeceksiniz...! ; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları İçin Daha Önce Trafiğe Kapatılacağı Açıklanan yer, Alınan Yeni Kararla Açık Kalacak. Valilik Karar değiştirdi, Yeni Kararlar gelecek mi? 

İstanbul Valiliği, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nün trafiğe kapatılmasına dair daha önce alınan kararı iptal ettiğini duyurdu. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı himayesinde düzenlenecek olan ve Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayacak olan etkinlikler için köprünün 26, 27, 28 ve 29 Ekim tarihlerinde belirli saatlerde trafiğe kapatılması planlanıyordu.

Fakat, organizasyon komitesinin yaptığı son değerlendirmeler ve alternatif alan bulunması neticesinde, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nün trafiğe kapatılmasına dair karar iptal edildi. İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, kutlama etkinliklerinin planlandığı şekilde devam edeceği, fakat köprünün trafiğe açık kalacağı belirtildi.

Bu karar, köprünün kullanımı açısından önemli bir değişiklik olup, vatandaşların ve sürücülerin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri sırasında mağdur olmamaları için alınmış bir tedbir olarak değerlendirilmektedir.