Tekirdağ'da Korkunç Kavga: 6 Aylık Hamile Kadın Ölümü ve Bebeğin Dramatik Kurtuluşu!

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi Bağlık Mahallesi’nde yaşanan dehşet verici olayda, silahlı kavga sonucu 6 aylık Sedanur Güven yaşamını yitirdi. Akşam saatlerinde odun indirme esnasında iki kişi arasında çıkan tartışma, kısa süre içinde silahlı bir kavgaya dönüştü.

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi Bağlık Mahallesi’nde yaşanan dehşet verici olayda, silahlı kavga sonucu 6 aylık hamile bir kadın yaşamını yitirdi. Akşam saatlerinde odun indirme esnasında iki kişi arasında çıkan tartışma, kısa süre içinde silahlı bir kavgaya dönüştü.

17 yaşındaki şüpheli Ş.D., evinden aldığı pompalı tüfeği getirerek S.C.’ye ateş açtı. Yağan kurşunlardan biri S.C.'yi sıyırırken, başka bir saçma ise o sırada evinin önünde bulunan 6 aylık hamile 22 yaşındaki Sedanur Güven’in boyun bölgesine isabet etti. Sedanur Güven, aldığı darbe ile ağır yaralandı ve çevredeki vatandaşlar tarafından hemen Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Ne yazık ki, hastanedeki doktorların tüm müdahalesine rağmen Sedanur Güven kurtarılamadı. Ancak doktorlar, yaşamını yitiren annenin karnındaki bebeği başarılı bir operasyonla dünyaya getirdiler ve bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu bilgisi verildi.

17 yaşındaki şüpheli Ş.D., evinden aldığı pompalı tüfeği getirerek S.C.’ye ateş açtı. Yağan kurşunlardan biri S.C.'yi sıyırırken, başka bir saçma ise o sırada evinin önünde bulunan 6 aylık hamile 22 yaşındaki Sedanur Güven’in boyun bölgesine isabet etti. Sedanur Güven, aldığı darbe ile ağır yaralandı ve çevredeki vatandaşlar tarafından hemen Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. bebek yaşıyor sedanur Güven Öldü!

Şüpheli Ş.D., cinayetin ardından kaçarak Sakarya ilçesinde bir evde saklanmaya başladı. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelinin izini sürerek saklandığı evde yakaladı ve gözaltına aldı. Olayda kullanılan silah da polis tarafından ele geçirildi. Soruşturma, alınan gözaltı ile birlikte sürdürülmekte.