Depremzede Çocuklara Anne Şefkati

Hatay’da depremzedelere yemek hazırlayan Marmara Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooperatifi Birliği üyeleri, çocuklara da anne şefkatiyle...

Hatay'da depremzedeler için yemek hazırlayan Marmara Kadın İnisiyatifi Üretim ve İş Kooperatifleri Birliği üyeleri, çocuklara anne sevgisiyle yaklaşarak tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.
Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin ardından Marmara Kadın Girişimleri, Üretim ve İş Kooperatifleri Birliği ilk günden bu yana afet bölgelerinde çalışmalarını sürdürüyor. Bölgeye 9 tır insani yardım götüren kooperatif, binlerce depremzede için de mutfakta yemek yapıyor. Ünlü ebru ustaları Baybara Demir ve Türev Uludağ'ın 100 bin depremzede için oluşturduğu mutfağa geçtiğimiz hafta giren ve yemek pişirmeye katılan kadınlar, bu kez İskenderun'da desteklerini sürdürdü. İskenderun'da iş adamı Gamze Cizreli ile mutfakta buluşan kadınlar daha sonra minibüsle kentteki 500 çocuğun ihtiyacını gidererek oyuncak dağıttı.
Marmara Kadın Girişimleri Sendikası, Sanayi ve İşadamları Kooperatifleri Birliği Kıdemli Başkanı Nuket Özkan, deprem bölgesinde yaraları sarmak için çalışmalara devam edeceklerini söyledi.