MANTA Network Coin nedir kaç adet var arzı ne kadar ve ne zaman listelenecek?

MANTA Network Coin nedir kaç adet var arzı ne kadar ve ne zaman listelenecek? Manta coin değeri nedir? Nasıl alabilirim? Yükselecek mi düşecek mi? Almalı mıyım?

Manta Network Coin (MANTA), Manta Network ekosisteminin native tokenıdır. Toplam arzı 1 milyar adet olan MANTA, ağ güvenliğini desteklemek, ağ kullanım ücretlerini ödemek ve ekosistem içinde çeşitli işlemlerde kullanılmak üzere tasarlanmıştır. MANTA tokenları, Manta Network'ün iki ana ağı olan Manta Pacific ve Manta Atlantic arasında köprü oluşturan Celer likidite havuzunda kullanılır.

16 Ocak 2024 itibarıyla MANTA Coin'in toplam arzı 1 milyar adettir. Binance listelemesi sonrasında dolaşımdaki arzın 251 milyon adet olması beklenmektedir.

Bu bilgiler, yatırımcılar ve kripto para meraklıları için önemli çünkü bir tokenın toplam arzı, projenin potansiyel değeri ve token piyasada nasıl performans gösterebileceği konusunda fikir sahibi olmalarına yardımcı olabilir. Yatırımcılar, Manta Network ve MANTA Coin ile ilgili güncel bilgileri resmi kaynaklardan ve projenin beyaz kağıdından kontrol ederek daha fazla bilgi edinebilirler.

Manta Network Coin (MANTA), Manta Network ekosisteminin yerel yardımcı ve yönetim tokenıdır. Toplam arzı 1 milyar adet olan MANTA, ağ güvenliğini desteklemek, ağ kullanım ücretlerini ödemek ve ekosistem içinde çeşitli işlemlerde kullanılmak üzere tasarlanmıştır.

$MANTA tokenları, Manta Network'ün Manta Pacific ve Manta Atlantic adlı iki ana ağı arasında köprü görevi gören Celer likidite havuzunda kilitleme ve kilidin açılması yoluyla kullanılır. 16 Ocak 2024 tarihi itibarıyla MANTA Coin'in toplam arzı 1 milyar adettir ve Binance listelemesi sonrasında dolaşımdaki arzın 251 milyon adet olması planlanmaktadır.

Kripto para yatırımcıları için arz miktarları, bir tokenın değeri ve talep üzerinde etkili olabilir. Manta Network arzının izlenmesi, piyasa katılımcılarına projenin potansiyelini ve performansını değerlendirme konusunda yardımcı olabilir. Ancak, bu bilgilerin doğruluğunu doğrulamak ve güncel bilgileri almak için resmi kaynaklara başvurmak önemlidir.