İstediğimiz evi satın alamıyoruz çünkü Kocam kapılardan sığmıyor! diyen kadının isyanı...!

İstediğimiz evi satın alamıyoruz çünkü Kocam kapılardan sığmıyor! diyen kadın kimdir? Kocası kimdir ve kaç kilodur? Neden kapıdan sığmıyor... Haberimizde...

Uzun boylu olmak birçok açıdan avantaj olabilir. Her şeyden önce daha kısa boylular kadar kilo almazsınız kolayca. Ayrıca giydiğiniz kıyafetleri daha güzel taşırsınız. Endamınız yerinde olur bir başka deyişle.

Ama elbette "biraz fazla" uzun boylu olmanın dezavantajları da var. Bunlardan biri de belki ilk anda akla gelmeyecek türden.

Bir dönemin ünlü futbolcularından Peter Crouch da fazlasıyla uzun olan boyunun olumsuz yanlarını yaşayanlardan. Bunu da 42 yaşındaki eski futbolcunun karısı Abbey Clancy, bir sohbet programında itiraf etti.

37 yaşındaki model, kocası Peter'ın boyu fazla uzun olduğu için ev alırken zorluk yaşadıklarını söyledi. Onun anlattığına göre en büyük problem de Peter Crouch'un 2 metre 1 santimlik boyuyla kapılardan sığamaması.

Kocam kapılardan sığmıyor... İstediğimiz evi satın alamıyoruz

Abbey Clancy, kocası Peter Crouch'un boyu 2 metrenin üzerinde olduğu için kapılardan geçmekte zorlandığını bu yüzden istedikleri evi satın alamadıklarını anlattı. 

Abbey Clancy, kendisi de 1.80 santimetre boyunda olan sunucu Jodie Kidd 'in Sussex'teki kır evine konuk oldu. Clancy'nin programı için evinin kapılarını açan Jodie Kidd, kendisi de uzun boylu olduğu için kimi zaman tavan kirişleriyle başının derde girdiğini gizlemedi.

Clancy de o sırada kocası Peter Crıuch'a göre daha kısa boylu olan Kidd'in bile kır evinin alçak tavanlı odalarında gezinirken nasıl zorlandığına tanık oldu.

Model ve sunucu Clancy de bunun kendileri için de sorun olduğunu anlattı. Clancy 'Pete kapıdan sığamadığı için istediğimiz evi satın alamıyoruz" diye durumu anlattı.

Abbey Clancy, bir süredir ünlülerin evlerine konuk olduğu bir program hazırlıyor. Bunun esin kaynağı da dört çocuk annesi modelin iç dekorasyona olan merakı.