Sevgiliye Romantik Günaydın mesajları 2023 - 2024 En güzel resimli mesajlar

Sevgiliye Romantik Günaydın mesajları, Resimli Günaydın Mesajı 2023 ve 2024 Yılının En organik Günaydın Haber sitesi olarak sizlere Sevgiliye, eşe, karıya, kocaya, dosta, arkadaşa, anneye, babaya, dayıya, amcaya, teyzeye, halaya özel günaydın mesajları hazırlıyoruz..

Sevgiliye Romantik Günaydın mesajları, Resimli Günaydın Mesajı 2023 ve 2024 Yılının En organik Günaydın Haber sitesi olarak sizlere Sevgiliye, eşe, karıya, kocaya, dosta, arkadaşa, anneye, babaya, dayıya, amcaya, teyzeye, halaya özel günaydın mesajları hazırlıyoruz..

Resimli Günaydın mesajları, etkileyici günaydın mesajı, günaydın sözleri, Sevgiliye, eşe, kocaya, karıma Günaydın mesajı göndereceğim diyorsanız doğru adrestesiniz. Sadece Bunlarla Sınırlı değil. Anneme, babama, dayıma, amcama, halama, kuzenime, arkadaşıma, dostuma, hayatıma, meleğime günaydın mesajı da bulabilirsiniz. Sizler için sürekli Günaydın mesajları hazırlıyoruz. Özellikle Resimler bizlere aittir. İstediğiniz bir şey olduğunda lütfen yorum yazmaktan çekinmeyiniz…

Doğan her sabaha senin adınla uyanmak, sanki yeniden doğmak gibi sevgilim. Günaydınlar benim biriciğim, balım, çiçeğim bir tanem.
 


Mutlulukların aşkımızla bütünleştiği, üzüntülerin kıyılarımıza ulaşmadığı, aşkın en güzel halinin bize yakıştığı güzel bir güne merhaba diyelim mi sevgilim?

Güzel rüyalarımın kahramanı, yol göstericim, yaşama sebebim, sabahlarımı en aydınlık hali, ay parçam, güneşim, sabah ışığım günaydın.

Bir sabahı bir de gözlerini özledim sevgilim, sensiz kaçıncı sabahım hatırlamaz oldu bedenim, dön artık sevgilim dön artık her şeyim sensiz başlayan güne, gün diyemem sevgilim. Günaydın her şeyim.

Aç gözlerini sevgilim! Rüyadan sonra güne uyandığın ilk anda ilk beni gör her şeyden önce! Al bu yanağına aldığın tatlı buse sanadır! Günaydın günaydın günaydın canım...

Sensiz uyandığım her gün gece gibi, sensizlik dipsiz karanlık bir kuyu, aç gözlerini güzel gözlüm. Aç ki hayatıma ışık gelsin.
 


Önce kendime sonra evime sonra evimdekilere sonra kapılarımı açtığımda bana değen ne varsa yüreğimle beynim arası çizgi derinliğince günaydın.

Günaydın taze bahar kokulum! Kır çiçeğim, nefesim, gözüm, en güzel ses, her şeyim... Günaydın günaydın canımın özüm.

Günaydın hayatımın anlamı... Günaydın içimin sönmeyen ateşi... Günaydın sultanım, baş tacım. Günaydın güzeller güzeli sevgilim.

Hayat boştu bir zamanlar! Sonra bir uyandım sen varsın... Şimdi ise sığmıyor hiç bir yere bu hayat. O kadar mutlu ve umutlu. Günaydın Sevgilim.

Bu sabah tutamasam da elini, sabahın erken saatlerinde göremesem de güzel gözlerini, seviyorum seni sensiz olmaz unutma bu kelimelerimi, günaydın sevgilim.

Günün aydın olsun. , dilerim ki yüreğine gülün gölgesi düşmesin ve sen, yüzünde gülüşlerin en güzeli ile bak geleceğe.

O kadar güzel bir gün olsun ki bugün, hiç bitmese dediğin ve bitmeye yakınken yarının özlemini çektiğin. İyi ki varsın arkadaşım. Günaydın.

 

Sevgiliye Kısa Günaydın Mesajları

Sensiz uyanmak istemez bedenim, sensiz nefes almak istemez hücrelerim ve sensiz yaşayamaz bu serserin, günaydın sevgilim.

Güzel kardeşim, yeni günün ışıklarıyla sıkıntıların gece karanlığı gibi geride kalsın, günlerin huzurlu, günün hayırlı olsun.

Sabah aydınlığım, gönlümün ilacı, baş tacım, eninle bir güne daha uyanmak ne mutlu.
 

Rüyalarımın sahibi sensin, uykumdan uyanınca adın yankılanır odamda, sabah güneşi usulca doğarken, bu mesajı yolluyorum sana günaydın hayatımın anlamı.

Günaydın sevgilim gün aydınlık seninle günler seninle parlak bugün ki gibi gün seninle güzel sevgilim günaydın.

Bir rüya gördüm içinde sen varsın, rüyaların içinde hiç bitmeyecek rüyamsın sevgilim günaydın meleğim.

Günaydın ruhum. Doğum günün bugün senin ve tuttuğun tüm dileklerin gerçekleşme zamanı. Hayallerini gerçekleştirmek için elimden geleni yapacağım canım sevgilim, hem de bir ömür boyu.

Her günüme adını yazdım güneşimde sen olsun yıldızımda sensin sevgilim günaydınlar.

Güneşin doğduğu yer gözlerin gibi umut verici, gözlerine her baktığımda umutlarım yeşeriyor seninle... Bir tanem günaydın.

 

Sevgiliye En Güzel Günaydın Sözleri

Kelimelerin anlamını çoktan yitirdiği bir zamandayım. Hayatımda anlamını yitirmeyen tek şey sana duyduğum sevgidir. Günaydın aşkım seni çok seviyorum günler bu kadar güzelse sebebi sensin günaydın aşkım.

Sensiz günlerim karanlık, sensiz aldığım nefes yarım, sensiz güneşi görmeyen benim sevgilim, günaydın can özüm günün aydın olsun.

Bir rüyanın gerçeğe dönüştüğü en tatlı halisin sevgilim. Günaydın.

Senin ne kadar güzel olduğunu sabah resmine bakınca tekrar anladım. Başucumda duruyorsun ve sana bakmadan güne başlayamıyorum. İyi ki varsın aşkım.

Kâinatın en güzel kadını günaydın. Yanında olmak ve gözlerinin ta içine bakarak söylemek vardı tüm bunlar ama ne yazık ki aramızda uzun yollar var. Sana kilometrelerce uzağından söylüyorum seni ne kadar sevdiğimi.

Benim canım prensesim günaydın. Hayat bizi öyle güzel bir araya getirdi ki, tüm yolları birbirimize çıkardı. Mutlu olalım diye elinden geleni yaptı. Seni çok ama çok seviyorum ve hayatımın sonuna kadar da sevmeye devam edeceğim bir tanem.

 

Sevgiliye Romantik Günaydın Mesajları

Bugünde gözlerimi seninle açtım hayata, senin adınla baktım evdeki her eşyaya, adını anıp dinlediğim şarkılarda hep san varsın bebeğim yaşarcasına günaydın bir tanem.

Herkes meydana toplanmış güneşin doğmasını bekliyor, kalbin o kadar güzel ki arkadaşım, herkes güneşin doğmasını beklerken, güneş ise senin uyanmanı bekliyor. Hadi uyan artık arkadaşım günaydın.

Günlerimde anlamlar gizli bakışların gibi, günlerimde heyecanlar gizli sana baktığımda kalbimin atışı gibi, günlerimde hep sen varsın sevgili, günaydınlar olsun sana.

Yılların yaprak solgun gibi dökülüp, sevgilerin buz gibi eridiği ve insanların öz değerlerini yitirdiği şu dünyada güzelliğini kaybetmeyen en güzel insana kucak dolusu sevgilerle. Günaydınlar.

 

Sevgiliye Esprili Günaydın Mesajları

Günün aydın olsun bugün benden sana bir armağan olsun günaydınlar bebeğim.

Yaşanacak bütün senelerin üstünde adın, bütün günlerin üstünde ise gözlerin yazılı. Sevgilim günaydın olsun sana.

Öpücüklerle uyandırmak isterdim seni, yanımda olsan sarardım o nazik tenini. Seviyorum seni, sabahım sensin. Benim tek ilacım günaydın aşkım.

Bir sabahı bir de gözlerini özledim sevgilim, sensiz kaçıncı sabahım hatırlamaz oldu bedenim, dön artık sevgilim dön artık her şeyim. Sensiz başlayan güne, gün diyemem sevgilim. Günaydın her şeyim.

Yaşamayı sevmekten daha çok seviyorum seni, çünkü sen yaşam sın, sen benim için yeni bir gün sün bebeğim, günaydın her şeyim.

Sensiz açılan gözlerim, bugün seninle buluşmanın hasreti içinde bakıyor güne, bugünde senin adınla nefes alıyorum sevgilim günaydın.

Sensiz uyanmak istemez bedenim, sensiz nefes almak istemez hücrelerim ve sensiz yaşayamaz bu serserin. Günaydın sevgilim

Güneşin doğduğu yer gözlerin gibi umut verici, gözlerine her baktığımda umutlarım yeşeriyor seninle bir tanem günaydın.

Rüyalarımdan uyandıran güneş bugünde adını kulağıma fısıldadı, bugün rüyalarımızın gerçek olacağı gün, günaydın bir tanem.

Beni yaşatan umut, umutlarımda ki devrilmeyen ağaçsın benim için, rüyalarımda bulduğum elini sımsıkı tuttuğum sevgilim günaydın.

Şimdi yanımda olamasan da adınla başlıyorum yeni hayata, yüzünü görmesem de hayalinle yürüyorum adını yazdığım sokaklarda, günaydın sevgilim.

Romantik Günaydın Mesajları

Bir rüya gördüm içinde sen varsın, rüyaların içinde hiç bitmeyecek rüyam sın sevgilim, günaydın bir tanecik meleğim.

Sadece rüyalarımda değil, gözlerimde yaşatıyorum seni, gözlerimde olduğun için rüyalarımdasın sevgilim, günaydın.

Sen yanımda olamasan da bugünde rüyamda yanımdaydın, bugün ellerini tutmasam da yarın ellerinle buluşacağım, günaydın bir tanem .

Her güzel şey mutlu biter ama sen bende hiç gitmeyeceksin bir tanem. Günaydın.

Adını güneşe yazsam güneş batmamak için ant içer, gözlerini yıldızlarla paylaşsam yıldızlar kaymamak için yemin eder, ben sana yeminliyim. Sevgilim günaydın.

Sensiz her uyandığım sabah ölüm gibi gelir bana, hayalin gelince gözlerime o zaman cenneti yaşarım hayalimde. Günaydın sevgilim günüm aydın seninle..

Etkileyici Günaydın Mesajları

Geçip giden günlere değil seninle gelecek yeni günlere hasretim sevgilim, günaydın güneşim.

Sevgiyi seninle, yaşamayı gözlerine, gülmeyi kalbine, sıcaklığını ellerine, gülüşün ise rüyalarımdaki meleğin ta kendisi günaydın sevgilim.

Bir gün daha başlıyor hayatımda, Kısa bir gecenin ardından merhaba diyorum hayata ve hayatıma, seviyorum seni günaydın hayatımın tek gerçeği.

Bir güneş gibisin sen gözlerimde, geceleri rüyam olursun girersin düşlerime, hayatı buldum gözlerinde, günaydın sevgilim, günümüz aydın olur birlikte..

Seni sevmek güneşe dokunmak gibi, sana bakınca eriyor içimdeki buz kütleleri, her günüm seninle başlar, seninle yaşanır ancak bu hayat, günaydın aşkım.

Uyanır uyanmaz gelirsin aklıma, bir güneşe bakarım birde duvardaki bana gülen fotoğrafına, benim için en güzel gün seninle uyandığım günlerdir sevgilim, günaydın sana.

Uzun Günaydın Mesajları

Rüyalarımın sahibi sensin, uykumdan uyanınca adın yankılanır odamda, sabah güneşi usulca doğarken, bu mesajı yolluyorum sana. Günaydın hayatımın anlamı.

Günlerimde anlamlar gizli bakışların gibi, günlerimde heyecanlar gizli sana baktığımda kalbimin atışı gibi, günlerimde hep sen varsın sevgili, günaydınlar olsun sana..

Günaydın Sevgilim, Benim dünyam zati aydınlık seni tanıdığım günden beri. Günaydın Birtanem, Güneş dahi birgün dünyaya darılacak, ancak ben sevginle yaşayıp sevginle can vereceğim. Günaydın Herşeyim, Günaydın Meleğim.

Uyurken seni izlemek, Soluğunu hissetmek, Sana sarılmak, Gözlerimi açtığımda ilk seni görmek, Seninle uyumak ne muazzam şey olurdu. Uykuların en güzeli olurdu, ne de güzel olurdu.

İçimde kızıl bir çocuk sevinci, belimde, beni kendine doğru çeken narin bir elsin. Gecelere sor, ne görürsen gör beni. Dostun, Aşkın, sonsuz hayat arkadaşın. Bana olan sevginden, hiç ödün verme sakın. Günaydın.

Soğuk bir kış sabahı işe gitmek için apartmandan çıkar çıkmaz titreyen çenen var ya, hah işte günaydın kelimesi ile ısınsın ve titremesin. Şaka şaka, donacaksın yarın sabah ama olsun, günaydın olsun, günaydın olsun, günün hep güzel olsun, gönlün gibi.

Gökkuşağı’nın renklerinin kalbine dolduğu bir sabah ile günaydın de hayata. Kuşlara bak ve onları selamla, otobüste sıkılacağına manzaranın tadını çıkar, egzozlara takılmadan kokla çiçekleri. İşte bu güzel detayları yaşayarak geçir sabahını.

Günaydın aşkların en güzeli, sana yeni kızarmış ekmek kokusu gibi, tazecik demlenmiş çay tadında huzurla uyanacağın yeni bir gün diliyorum. Aşkımı ve sevgimi sana bu mesajla gönderiyorum. Seni bugünde önceki günlerden daha çok seviyorum aşkım.

Huzur dolu bir gün değil mi sence de güneş her günkünden daha sıcak vurmuyor mu o bakmaya kıyamadığım simana, hayat çok güzel değil mi. Aynen öyle, hadi hakkıyla yaşayalım bu günü o zaman.