Eden Hazard Futbolu bıraktı mı? 32 Yaşında Futbola veda etti. Jübilesi ne zaman?

Eden Hazard Futbolu bıraktı mı? 32 Yaşında Futbola veda etti. Jübilesi ne zaman? hangi takımla sorularını beraber getirdi. Eden Hazard kimdir? Hangi takımlarda oynamıştır? Hangi mevkide oynamaktadır? Fiyatı ne kadardır? Evli midir? Çocukları eşi, annesi babası kimdir ve daha fazlası...

32 yaşındaki Belçikalı futbolcu Eden Hazard, profesyonel futbol kariyerini noktaladığını açıkladı.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kendinizi dinlemelisiniz ve doğru zamanda bırakmalısınız. 16 yıl oynadıktan ve 700'ün üzerinde maça çıktıktan sonra, profesyonel futbol kariyerimi noktalama kararı aldım. Rüyalarımı geçekleştirme şansım oldu. Oynadım ve dünyanın birçok noktasında sahaya çıkarak eğlendim. Kariyerim boyunca, birçok harika teknik direktör, antrenör ve oyuncuyla karşılaşma fırsatım oldu. Bu harika yolculuğumda bana eşlik edenlere çok teşekkürler. Hepinizi özleyeceğim." ifadelerini kullanan Hazard, son yıllarda yaşadığı sakatlıklar nedeniyle forma şansı bulmakta zorlandığını ve bu sezon için bir takımla anlaşamadığını belirtti.

Lille, Chelsea ve Real Madrid formalarını giyen Hazard, kendi neslinin en teknik orta saha oyuncuları arasında gösteriliyordu.

İngiltere'de 2015'te yılın futbolcusu seçilen Hazard, Real Madrid formasıyla 2021-22 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu da yaşamıştı.

​​​​​​​Hazard, profesyonel kulüp kariyeri boyunca çıktığı 623 karşılaşmada 167 gol ve 157 asistlik performans sergiledi.