Kocaeli'nde Planlı Elektrik Kesintisi Uyarısı: 7 İlçede Etkilenen Mahalle ve Sokaklar!

Kocaeli'nin 7 ilçesinde elektrik kesintisi uygulayacak. İzmit, Karamürsel, Kartepe, Başiskele, Körfez, Gebze ve Dilovası ilçelerinde gerçekleştirilecek kesintiden etkilenecek mahalle ve sokaklar haberimizde belirtilmiştir.

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ), planlı bakım ve onarım çalışmaları kapsamında yarın (21 Ocak Pazar) Kocaeli'nin 7 ilçesinde elektrik kesintisi uygulayacak. İzmit, Karamürsel, Kartepe, Başiskele, Körfez, Gebze ve Dilovası ilçelerinde gerçekleştirilecek kesintiden etkilenecek mahalle ve sokaklar aşağıda belirtilmiştir.

KOCAELİ PLANLI  ELEKTİRİK KESİNTİLERİ <<<  TIKLA 

Elektrik kesintisi süresince vatandaşların gerekli tedbirleri almaları ve planlı kesinti nedeniyle mağdur olmamaları için gıda, sağlık ve güvenlik gibi temel ihtiyaçlarını karşılamaları önemlidir. Kesinti süresince acil durum iletişim hatları ve SEDAŞ müşteri hizmetleri üzerinden güncel bilgilere ulaşılabilir.

SEDAŞ, gerçekleştirdiği bu planlı elektrik kesintisi ile şebeke bakımını ve onarımını sağlamayı hedeflemektedir. Kesintinin bitiş tarihi ve saati, çalışmaların seyrine bağlı olarak değişebilir.