İstanbul
HAFİF YAĞMUR
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
ANASAYFA Genel 2023 Yılında En iyi İş Güvenliği Eğitimi veren isg Kursu Belli oldu...

2023 Yılında En iyi İş Güvenliği Eğitimi veren isg Kursu Belli oldu...

İş Güvenliği veya isg kursu mu arıyorsunuz? Google, facebook, Instagram veya Twitter 'a baktınız fakat bulamadınız. Çevrenizden de çeşitli öneriler geliyor... isg kursu & eğitimi nerede alınır?

1430
GÖSTERİM
5 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
2023 Yılında En iyi İş Güvenliği Eğitimi veren isg Kursu Belli oldu...

İş Güvenliği kursu & Eğitimi veren Firmaların en iyisi hangisi diye arıyorsanız Doğru habere geldiniz…

İş Güvenliği Kursu ( isg ) nedir? Dsp Nedir? Hangi meslekleri kapsar.!

Öncelikle isg nin ne olduğunu öğrenelim ve iş güvenliği kursu sertifikası nasıl alınır nereden alınır en iyi firma hangisi öğrenelim…

İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitimi Nasıl Yapılır?

Günümüzde en büyük sorunlardan bir tanesi iş kazaları olduğundan, hangi sektör olursa olsun, iş güvenliği uzmanlığına ihtiyaç vardır. Aksi durumda çok az risk olan durumlarda bile ne yazık ki ölümlü kazalar meydana gelebilir. Bu nedenle iş yerlerinde mutlaka işçilerin güvenli çalışma ortamında yer alması gerekir. Pek çok işletmede bu gerekliliğe uyulmadığından, denetleme görevi iş güvenliği uzmanlarında bulunmaktadır. Ancak iş güvenliği uzmanı olmak için üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olup, bakanlıkça yetkilendirilmiş eğitim kurumlarından iş güvenliği uzmanlığı eğitimi alınması gerekir.

İSG Kursu , iş güvenliği uzmanlığı konusunda son derece deneyimli ve bakanlık onaylı bir kurstur. Bu nedenle üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmanız durumunda İSG eğitimini bakanlık onaylı şekilde alabilirsiniz. Ayrıca iş güvenliği uzmanlığı eğitimi genelinde kursumuz tarafından verildiğinden, uzman eğitmenlerimiz sizi iş güvenliği uzmanlığı sınavına en doğru şekilde hazırlayacaklardır.

A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitimi

İş güvenliği uzmanlığının en üst sınıfı olan A sınıfı iş güvenliği uzmanlığı eğitimi sayesinde, tehlikeli sınıfta yer alan iş yerlerinin tamamında çalışma imkanı bulunmaktadır. Doğrudan A sınıfı iş güvenliği uzmanlığı eğitiminin alınması mümkün değildir. Bunun için sahip olunması gereken özellikler aşağıdaki gibidir:

Üniversitelerin mühendislik, mimarlık, fen-edebiyat ve teknik öğretmenlik fakültelerinin Kimya, Biyoloji ve Fizik bölümlerinden mezun olunması gerekmektedir. Ayrıca İş Sağlığı Güvenliği bölümünün ön lisans mezunları da bu eğitimi alabilirler.

Eğitime katılmak için B sınıfı iş güvenliği uzmanlığı sertifikasına sahip olunması ve bu belgeyle en az 4 yıl görev yapmış olunması gerekmektedir.

C sınıfı iş güvenliği sertifikasına sahip olunması ve ilgili belge bulundurularak en az 3 yıl gören yapmış olunması gerekmektedir.

Diploma, kimlik fotokopisi ve dilekçe gibi birkaç gerekli belge ile kursa katılabilirsiniz. Kurs uzman eğitmenlerimiz sayesinde gerçekleştirileceğinden, tehlikeli sınıfta olan iş yerleri ile ilgili gerekli bilgilerin tamamını öğrenmiş olacaksınız.

B Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitimi

Az tehlikeli ya da tehlikeli olan bakanlık tarafından onaylanmış iş yerlerinde çalışmak için verilen eğitimdir. B sınıfı iş güvenliği uzmanlığı eğitimi kursuna katılabilmek için;

C sınıfı iş güvenliği uzmanlığı sertifikası,

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olunduğunu gösteren belge ve

Kimlik fotokopisi gerekmektedir.

Eğitim süreci, belgeler ve diğer detaylar, bize ulaşmanız durumunda kurs personeli tarafından size aktarılacaktır. Eğitimlerimiz uzman İSG eğitmenleri tarafından verilmekte olup, son derece kapsamlıdır.

C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitimi

A, B ve C olmak üzere üçe ayrılan sınıfların en alt sınıfıdır. C sınıfı iş güvenliği sertifikası ile bakanlık tarafından belirlenmiş az tehlikeli iş yerlerinde İSG uzmanı olarak çalışılabilmektedir. Eğitime katılmak için;

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olunduğu gösteren belge ve

Kimlik fotokopisi gerekmektedir.

Vesikalık fotoğraf, başvuru dilekçesi vb. belgeler de bulunmaktadır. İSG Kursu olarak bizden eğitim almaya karar verdiyseniz, o halde hemen iletişime geçebilirsiniz. Size uzman eğitmenlerimiz tarafından bilgi aktarabiliriz. Böylece aklınıza herhangi bir kuşku kalmaz ve siz de iş güvenliği uzmanı olmaya hak kazanabilirsiniz.

İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitimi Fiyatları

Gelişmiş bir şehir olan İzmir, sanayisi ve turizm işletmeleri ile ön plandadır. Bu nedenle A, B ve C sınıfında pek çok iş yeri bulunmaktadır. Siz de İSG Kursu İzmir’den İSG eğitimi alarak, İSG uzmanı olabilir, ilgili sınıftaki iş yerlerinde uzman olarak çalışabilirsiniz.

İş güvenliği uzmanlığı eğitimi fiyatları genelinde farklılaşmaktadır. Fiyatı etkileyen en temel unsur ise eğitimin sınıfıdır. Hangi sınıfta iş güvenliği uzmanlığı eğitimi almak istiyorsanız, kursumuz size fiyat bilgisi iletecektir. İş güvenliği uzmanlık eğitimi hakkında detaylı bilgi almak için hemen bizimle iletişime geçebilir ve eğitim sürecini öğrenerek, dilerseniz hemen açılan kurslarımıza kaydolabilirsiniz.

Sıkça Sorulan Sorular

İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı Kimler İçindir?

Üniversitelerin Fen-Edebiyat, Mimarlık, Mühendislik ve Teknik Öğretmenlik fakültelerindeki, Fizik, Kimya ve Biyoloji bölümlerinden mezun olanların girebileceği bir sınavdır.

İş Güvenliği Uzmanlığı Kursu Fiyatları Ne Kadar?

A, B ve C sınıfındaki eğitimler birbirinden farklı olduğundan, fiyatlar farklılık göstermektedir. İSG kursu fiyatları hakkında bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Az Tehlikeli İş Yerlerinde İş Güvenliği Eğitimi Kaç Yılda Bir Tekrarlanır?

Bakanlık tarafından az tehlikeli olarak belirlenmiş iş yerlerinde üç yılda en az bir defa iş güvenliği eğitimi gerçekleştirilmelidir.

Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İş Yerlerinde İş Güvenliği Eğitimi Kaç Yılda Bir Tekrarlanır?

Bakanlık, tehlikeli iş yerlerinde iki yılda en az bir defa, çok tehlikeli iş yerlerinde ise yılda en az bir defa iş güvenliği eğitiminin tekrarlanması gerektiğini belirlemiştir.



 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muhteşem Cuma Mesajları ve Sözleri

Muhteşem Cuma Mesajları ve Sözleri