Ankara
AZ BULUTLU
22°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
ANASAYFA Sinema - Film ve Dizi Haberleri 2023 Yılında izlenmesi gereken en iyi 10 aksiyon filmini sizler için listeledik...

2023 Yılında izlenmesi gereken en iyi 10 aksiyon filmini sizler için listeledik...

Aksiyon filmi sevenler için 2023 yılında vizyona girecek 10 filmi sizler için derledik. Bu filmler hem görsel hem de senaryo olarak sizi heyecanlandıracak. İşte mutlaka izlemeniz gereken 10 aksiyon filmi:
yazar
Haber Bey
1572
GÖSTERİM
2023 Yılında izlenmesi gereken en iyi 10 aksiyon filmini sizler için listeledik...

1. Mission: Impossible 8: Tom Cruise'un başrolünde olduğu bu filmde, Ethan Hunt ve ekibi, dünyayı tehdit eden yeni bir düşmanla karşı karşıya kalıyor. Serinin son filmi olacağı söylenen Mission: Impossible 8, aksiyon sahneleriyle nefes kesiyor.



2. The Matrix 4: Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss'un yeniden Neo ve Trinity rolünde karşımıza çıktığı The Matrix 4, orijinal üçlemenin devamı niteliğinde. Filmde, Matrix'in gerçekliğini sorgulayan yeni karakterler ve eski dostlar yer alıyor.



3. John Wick: Chapter 4: Keanu Reeves'in bir başka aksiyon serisi olan John Wick'in dördüncü filmi, John'un intikam yolculuğunu sürdürüyor. Filmde, John'un peşindeki suikastçılarla verdiği mücadele ve karşılaştığı yeni düşmanlar gözler önüne seriliyor.



4. Avatar 2: James Cameron'ın yönettiği ve tüm zamanların en çok hasılat yapan filmi olan Avatar'ın devam filmi, Pandora gezegeninde geçiyor. Filmde, Jake ve Neytiri'nin ailesi ve klanı, Pandora'nın gizli bölgelerini keşfederken, insanlarla yeniden çatışmaya giriyor.



5. Jurassic World: Dominion: Jurassic Park serisinin altıncı filmi olan Jurassic World: Dominion, Jurassic World: Fallen Kingdom'ın sonunda serbest kalan dinozorların insanlarla yaşadığı dünyayı anlatıyor. Filmde, eski ve yeni karakterlerin dinozorlarla olan maceraları yer alıyor.



6. Fast & Furious 10: Vin Diesel'in başrolünde olduğu Fast & Furious serisinin onuncu filmi, Dominic Toretto ve ekibinin son macerası olacak. Filmde, Dom'un kardeşi Jakob'un liderliğindeki yeni bir tehditle mücadele ediyorlar.



7. Black Panther: Wakanda Forever: Chadwick Boseman'ın vefatından sonra Black Panther rolünü kimin devralacağı merak konusu olan bu film, Wakanda'nın geleceğini konu alıyor. Filmde, Wakanda'nın yeni kralı veya kraliçesi kim olacak ve hangi zorluklarla karşılaşacak sorularına yanıt aranıyor.



8. Indiana Jones 5: Harrison Ford'un efsanevi maceracı Indiana Jones rolünü yeniden canlandırdığı bu film, serinin beşinci filmi olacak. Filmde, Indy'nin yeni bir maceraya atılması ve tarihi bir sır perdesini aralaması bekleniyor.



9. Top Gun: Maverick: Tom Cruise'un ikonik pilot Maverick rolünü yeniden üstlendiği bu film, orijinal Top Gun filminin devamı niteliğinde. Filmde, Maverick'in yeni nesil pilotlara eğitmenlik yapması ve geçmişiyle yüzleşmesi anlatılıyor.



10. Spider-Man: No Way Home: Tom Holland'ın Spider-Man rolünü üçüncü kez canlandırdığı bu film, Marvel Sinematik Evreni'nin en merak edilen filmlerinden biri. Filmde, Spider-Man'in kimliğinin açığa çıkmasının ardından yaşadığı zorluklar ve çoklu evrenle ilgili sürprizler yer alıyor.


Bu filmleri izlemek için sabırsızlanıyorsanız, biletlerinizi şimdiden almayı unutmayın. Aksiyon dolu bir yıl sizleri bekliyor!
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Menemen Nasıl Yapılır? Çeşitleri Nelerdir?

Menemen Nasıl Yapılır? Çeşitleri Nelerdir?