Ankara
AÇIK
24°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
ANASAYFA SPOR Hakim Ziyech'in yeni adresi açıklandı!

Hakim Ziyech'in yeni adresi açıklandı!

Son Dakika Galatasaray haberi: Hakim Ziyech'in yeni adresi açıklandı! Galatasaray'dan beklenmedik ayrılık: Transferinin maliyeti bile açıklandı... Gideceği adres ve Tüm transfer ayrıntıları haberimizde.
yazar
Haber Bey
1536
GÖSTERİM

Son Dakika Galatasaray haberi: Hakim Ziyech'in yeni adresi açıklandı! Galatasaraydan beklenmedik ayrılık: Transferinin maliyeti bile açıklandı…
Galatasaray'dan son dakika haberi... Süper Lig'deki yolculuğuna Okan Buruk yönetimiyle devam eden Galatasaray, ligde son kez ezeli rakibi Fenerbahce ile karşı karşıya geldi. İki takım arasındaki dev mücadele 0-0 bitse de devre arasında transfer çalışmaları hızlandı. Sarı-kırmızılı takımın yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı ve kendisinden sonuç alamadığı Hakim Ziyech'in devre arasında takımdan ayrılacağına eminim. Son dakika haberlerinde Faslı futbolcunun yeni adresinin belirlendiği bildirildi. İşte son haberin detayları…

Güncel Haber: Galatasaray, Süper Lig'de Fenerbahçe ile golsüz berabere kalarak 18. haftayı tamamladı ve şu an 44 puanla ikinci sırada bulunuyor. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde A Grubu'nu üçüncü sırada bitirerek Avrupa Ligi'ne gerileyen Galatasaray, transfer faaliyetlerine odaklandı.

Sezon başında dünya yıldızlarını kadrosuna katarak güçlü bir takım oluşturan Galatasaray, sezon içinde yeni transferlerden beklenen performansı alamadı. Özellikle Wilfried Zaha, Hakim Ziyech, Tanguy Ndombele, Davinson Sanchez gibi oyuncular beklenenin altında kaldı. Ziyech, Fenerbahçe ile oynanacak Süper Kupa maçı kadrosuna alınmadı.

Galatasaray taraftarları, özellikle Ziyech'ten beklentilerin karşılanamadığına dair hayal kırıklığı yaşarken, devre arasında ayrılması gündemde olan Ziyech için Avrupa'nın önemli kulüpleri devreye girdi. Sarı-kırmızılı ekip, Faslı futbolcu için gelen teklifleri değerlendirmeye alarak ciddi bir bonservis geliri elde etmeyi hedefliyor.

Ziyech'in Chelsea ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek ve Galatasaray'ın öncelikli hedefi yıldız oyuncuyla yeni bir sözleşme yapmak. İtalyan basınında çıkan haberlere göre, Roma, Hakim Ziyech'e ilgi duyan takımlar arasında yer alıyor. Roma'nın, Ziyech'i kadrosuna katmak için 5 ile 8 milyon Euro arasında bir bonservis teklifi hazırladığı ifade edildi. İtalyan kulübünün Ziyech'i Paulo Dybala'nın yerine transfer etmek istediği belirtiliyor.

Bu sezon Galatasaray formasını 14 kez giyen Ziyech, bu maçlarda 4 gol atıp 2 asist yaparak performansını ortaya koydu. Transfer süreci gelişmeye devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2024 Yeni Yıl Mesajları videoları

2024 Yeni Yıl Mesajları videoları