İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
ANASAYFA Yararlı Bilgiler E-okul Karne Notları Nasıl Görüntülenir? MEB e-Karne giriş ekranı açıldı mı? Ortalama öğrenme ekranı 2024

E-okul Karne Notları Nasıl Görüntülenir? MEB e-Karne giriş ekranı açıldı mı? Ortalama öğrenme ekranı 2024

E-okul Karne Notları Nasıl Görüntülenir? MEB e-Karne giriş ekranı açıldı mı? e-karne notları görüntüleme ve ortalama öğrenme ekranı 2024, saat kaçta açılıyor 2024. Neden Gözükmüyor, Neden Yok?

654
GÖSTERİM
2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
E-okul Karne Notları Nasıl Görüntülenir? MEB e-Karne giriş ekranı açıldı mı? Ortalama öğrenme ekranı 2024

MEB e-Karne Giriş Ekranı ve E-Karne Notları 2024

Türkiye genelinde okullarda birinci dönem cuma günü sona eriyor ve öğrenciler e-karne heyecanı yaşayacaklar. İşte e-karne ile ilgili bazı bilgiler:

E-Karne Sistemi İle Dijital Heyecan: Öğrenci ve veliler, e-okul sistemi üzerinden e-karneleri dijital olarak görüntüleyebilecekler. Bu yıl da yeni sistemde, e-Okul karne gününe kadar açık kalacak ve bu sayede öğrenciler ve veliler notları ve devamsızlık bilgileri konusunda bilgi sahibi olabilecekler.

E-Karne Ne Zaman Açılacak Nasıl Bakılır? E-okul sistemi üzerinden karnelerin görüntüleneceği tarih 19 Ocak Cuma günüdür. Karneler, bu tarihten itibaren e-okul sistemine yüklenerek öğrencilere ve velilere sunulacak.

Karnelerin Dağıtımı ve Sömestr Tatili: Okulların birinci dönemi 19 Ocak Cuma günü sona erecek ve ardından öğrenciler 15 günlük sömestr tatiline girecekler. Tatilin sona ermesiyle birlikte, 5 Şubat 2024 Pazartesi günü okullarda eğitim kaldığı yerden devam edecek.

E-okul Karne Notları Nasıl Görüntülenir? E-okul Veli Bilgilendirme Sistemi üzerinden karneleri görmek isteyen öğrenci ve veliler, e-Okul girişi yaparak “Not Bilgisi” bölümüne tıklayabilirler. E-okul üzerinden sınav tarihleri, haftalık ders programı ve devamsızlık bilgileri de görüntülenebilir.

E-okul VBS 7/24 Hizmet Vermeye Devam Ediyor: E-okul Veli Bilgilendirme Sistemi, öğrenci ve velilere 7/24 hizmet vererek karnelerin ve diğer bilgilerin erişimine açık olacak. Ancak, öğretmenlere not ve devamsızlık girişlerinin karne gününden birkaç gün önce kapatılması bekleniyor.

E-Okul Girişi İle Karnenizi Görüntüleyin: E-okul VBS sistemine giriş yapmak için “eokul.meb.gov.tr” adresine giderek “Veli Bilgilendirme Sistemi”ne tıklamak ve ardından e-Devlet girişi yapmak gerekmektedir. Bu adımları takip ederek, e-karne ve diğer bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bu yıl da e-okul sistemi sayesinde öğrenci ve veliler, karnelerini dijital ortamda kolaylıkla görüntüleyebilecekler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İki Küçük Kız Çocuğu İpte Asılı Bulundu

İki Küçük Kız Çocuğu İpte Asılı Bulundu